Om AbrjHvad kan jeg?SalgPortfolieKontakt

Kontakt

Tel:  (+45) 2426 2601
Email: info@abrj.dk
Kontaktformular

Hvad kan jeg?

Jeg anser mig selv for at være en person som kan lidt af hvert. Jeg er aldrig bange for at smide mig selv ud i nye udfordringer, men jeg gør det ikke overilet. Jeg tager altidg en beslutning ud fra velovervejet standpunkter.
Jeg har mange interesser indenfor vidt forskellige ting, og så alligevel indefor samme emner.


Jeg har hele mit liv arbejdet med computere, det startede da jeg som 8 eller 9 årig fik min første 166 mhz. eller det vil sige min far købte den vildeste 166'er på det tidspunkt. Dat var familiens computer men MANGE af mine timer gik med at sidde og pille ved den.
Jeg fik vildt interesse for det elektronikse dyr og begyndte derfor at købe en masse computerblade for at læse om tingene. Det udviklede sig da der var en masse sample cd'ere med bladene. Jeg faldt jo hurtigt over det mere sjove nemlig alle DEMO-spillene. Det udviklede sig da også da jeg allerede efter få måneder havde fået rimelig katastrofal virus på maskinen.
Der var ingen så bare lige kunne lave det og min far som var automekaniker, var ikke kendt for at være verdensmester til computere. Der stod jeg så overfor problemer alene og jeg måtte jo bare trykke på tingene til det gik væk. Det lykkedes med lidt hjælp for en af min fars kammerater at få maskinen op at stå igen og jeg begyndte så at lave mere seriøse ting på maskinen..... Læs mere

Jeg kan som en lille sideting også sælge. Jeg begyndte at interessere mig for handel og salg da jeg begyndte på handelsskole. Jeg har faktsik altid haft interessen i mennesker og det psylogiske der skete med folk i forskellige situationer og det var derfor naturligt for mig at salg og service blev mit ynglingsfag.