Om AbrjHvad kan jeg?SalgPortfolieKontakt

Kontakt

Tel:  (+45) 2426 2601
Email: info@abrj.dk
Kontaktformular

Hvem er jeg?

Mit navn er Andreas Bo Rene Jensen og mine initialer er ABRJ. Jeg er 24 år gammel og bor i Solrød strand sammen med min kæreste.
Jeg har siden jeg var meget lille beskæftiget mig med computere på alle leder og kanter. Min interesse for hjemmesideopbygning startede da jeg var 11 år gammel og kortefter begyndte jeg på at "lege" med DTP programmer så som Adobe Photoshop og Paint Shop Pro.
Dette udviklede sig i mange timer foran computeren, med resultater af et utal af hjemmesider.
Jeg nød at bruge min tid på at udvikle hjemmeisder og udtrykke mig visuelt. Jeg syntes det var utrolig spændende at rode med grafik, programmering og problemløsning på min computer og brugte hver eneste dag foran den. Den dag i dag er det stadig en stor ting i mig at få lov til at udtrykke mig grafisk og jeg sætter en stor ære og professionalisme i mine grafik.
Da jeg var ca 13 år gammel begyndte jeg på at rode med grafik i programmer såsom Macromedia Flash (idag Adobe Flash), jeg ville udvikle det jeg allerede kunne med animeret GIF og gik derfor igang med SWF.
Efter at have leget med hjemmesider ca. 3 år, valgte jeg som 13 årig at sælge mine første rigtige hjemmesiderr. Disse sider var ganske gode taget i betragtning af både min alder, designets udviklingstid og designets pris og kunderne var da også galde for produktet.

Siden jeg var 13 og til idag har jeg så udviklet mine talenter. Jeg er selvlært og har kun selv studeret over internettet og læst forskellige bøger. Jeg har brugt et bredt netværk af forskellige IT folk til at skaffe mig mine kvalifikationer og har læst utallige tutorials og forummer.
Jeg har altid lært fra mig af mine egenskaber, til både venner og bekendte, men også via internettet til nye interesserede udviklere og grafikere.
Jeg har med over 10 år i branchen belæg nok for at kalde mig selv for professionel på området.