Om AbrjHvad kan jeg?SalgPortfolieKontakt

Kontakt

Tel:  (+45) 2426 2601
Email: info@abrj.dk
Kontaktformular

Optimering - SEO

Den meste kendte form for optimering er en Google optimering/søgemaskine optimering.
Dette optimering gør således at din hjemmeside får bedre pladser på søgemaskinerne, kort sagt kommer til at ligge øverst.

Det er 2 former for optimering.
Den ene form påvirker de organsike links på fx Google (også kaldet gratis links) og så er der den form som påvirker adwords som er betalingsdelen af google. Jeg beskæftiger mig mes med organisk søgning.

Den gratis optimering
Hvis man skal opnå den bedste plads uden at betale for google er der mange faktorer som spiller ind. Man skal først og fremmest vide at det kræver meget arbejde at nå til tops og at din hjemmesides palcering ALTID er for skud.
En gratis optimering er ikke gratis fordi at optimeringen ikke koster noget at få udført, men fordi man ikke betaler en måneds- eller klikpirs for at have denne optimering på ens hjemmeside.
Vejen til succes i en gratis optimering er mange og den skabes af flere forskellige resultater. Det er bestemt ikke umulige at få en god pacering igennem den organiske søgning, så det er værd at prøve kræfter med.

Betalingsformen
Den mere traditionelle form er betalingsformen - Google Adwords. Her fastsætter du et budget hos Google, og så kan din reklame ikke overskride dette budget. Dette giver din hjemmeside en fast høj placering på søgemaskinerne som du betaler for at ligge på og det kan i visse tilfælde være klart den nemmeste og i nogle tilfælde den billigeste løsning.
Skal man dog have et stort udbytte af denne service skal man ud og betale en del penge for det.

Det er vigtigt at nævne at den gratis optimering kræver STORT arbejde og dette kan udspille sig i mange arbejdstimer. En af de absolut bedste parametre for SEO er linkbuilding og dette er ikke en hurtig process, tværtimod. Det er en langvarende optimering som ikke skaber resultat idnenfor en ugen men først kan måles indenfor 2-3 måneder.