Nyheder

24-07-2012
Så kom der liv igen.

Jeg har valgt at opdaterer lidt på min hjemmeside igen. Smårettelser og ændringer er blevet lavet og siden er blevet slanket lidt. Jeg håber i kan lide mine rettelser og at det giver jer noget nemmere navigering.

-------------------------

02-09-2010
Små tilføjelser og diverse rettelser.

Da der var behov for at få lavet lidt tilføjelser har jeg tilføjet lidt forskellige sider, jeg har tilmed også valgt at rette lidt småfejl på siden så den er lige i øjet.
Siden består nu alle valideringer på alle sider så derikke er nogle problemer med design mv .

-------------------------

09-08-2010
Opdatering og ændring af hjemmeside.

Jeg har i dag valgt at ændre samt fjerne alt som har med hjemmeside opbygning mv. fra min abrj.dk. Grunden til dette er at jeg endelig har fået taget mig sammen til at stifte firmaet CreativeStudio. Det er et projekt jeg kører sammen men min kæreste og som jeg vil nyde at bruge energi på. Dette skal være en ny start på det hele og der skal arbejdes effektivt for at CreativeStudio bliver stort og anerkendt. Jeg vil også løbende herfra opdaterer min side så der igen kommer nyttig indhold.

-------------------------

17-03-09
Opdatering og tilføjelser...

Så blev det tid til lidt flere tilføjelser. Jeg har tilføjet en masse referencer samt oprettet lidt flere undersider. Jeg er så småt begyndt på udviklingen af en kontaktformular og den er så småt på vej.

-------------------------

04-03-09
Opdatering og rettelser...

Så er der endnu engang blevet lavet en opdatering. Der er også blevet rettet lidt i koden siden bliver bestået ved validering gennem W3C. Tilmed er der blevet opdateret flere links, men der dog kommer flere rettelser senere da alt ikke er ordnet endnu.

-------------------------

20-02-09
Opdatering...

Så er siden blevet opdateret med de første nyttige informationer. Alle siderne er blevet lavet aktive og det er nu muligt at surfe rundt på siden på alle underpunkter

-------------------------

24-01-09
Ny version online

Så er der smidt en ny version online, se det nye design samt mine refferencer mv.